ОРИОН РГ | За нас
15375
page,page-id-15375,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
startup-photos

За нас

Счетоводна Къща Орион РГ ООД извършва счетоводни услуги от 1994г. Чрез натрупания опит и изграден екип, с който работим, ние Ви предлагаме не просто счетоводно обслужване, а време, в което да се съсредоточите над своя бизнес.

Ние работим с широк спектър от клиенти, както български фирми, така и чуждестранни, с разнообразни казуси и интересна политика. Те разчитат на нас за компетентната, бърза и отговорна работа.

Ние се стараем да изградим отбор с нашите клиенти, с които да успяваме да се справим, както с ежедневните въпроси, така и с казусни ситуации изискващи висока квалификаци и опит, които нашия екип притежава.

Екипът на Счетоводна Къща Орион РГ ООД, начело с управител Радостина Господинова, включва опитни счетоводители, компетентен одитор с дългогодишна практика и адвокат – експерт по данъчно законодателство. Също така, предлагаме пълно посредничество при проверки и ревизии от НАП, НОИ, Инспекция по труда и всички данъчни институции в страната. Накратко – всичко, което Ви е  необходимо за пълно счетоводно обслужване.

Малко хора осъзнават колко е важен изборът на добър счетоводител. Както всеки добър мениджър подбира екипа си за работа, в своя отдел, така и избора му на счетоводител е важен, защото правилния избор и създаване на сплутен, компетентен и отговорен колектив води до повишаване на успеха на бизнеса му.

Ние не само Ви предлагаме обслужване от счетоводна къща, където казусите са ежедневие, а и възможност наш счетоводител да обработва първичните счетоводни документи на място, във Вашия офис, както и заверка на Годишен финансов отчет. За компании, които имат вече свой счетоводен отдел, който да се грижи за обработката на първичните счетоводни документи, ние предлагаме услуга – Главен счетоводител.

През годините сме научили какво е важно за добрите бизнес отношения, а именно коректност, професионализъм и доверие.

Станете част от стотиците наши партньори които ни се довериха:

bulelectrics

Булелектрикс ООД

rantex

Рантекс ООД

lamina

Ламина ООД

energia bg

Енергия БГ ООД

klass

Клас ООД

sevtopolis

Арайс ЕООД